Тайната на автентичната италианска пица или фокача се крие в тестото. Като се започне от подходящото брашно, премине се през техниките на месене и втасване, до добавянето на останалите съставки. Ето някои рецепти за професионално приготвяне на различни теста за пица и фокача! 

Тесто за пица с италианско брашно 00 Divella
Тесто за пица с италианско брашно 00 Divella
Време
12 часа
Трудност
Средна
Брой порции
Покажи рецептата
Тесто за пица с пшенично брашно Del Gusto Blu Italmill
Тесто за пица с пшенично брашно Del Gusto Blu Italmill
Време
24-48 часа
Трудност
Средна
Брой порции
Покажи рецептата
Тесто за пица Ала Романа с брашно микс ин Пала Italmill
Тесто за пица Ала Романа с брашно микс ин Пала Italmill
Време
17-25 часа
Трудност
Средна
Брой порции
Покажи рецептата
Тесто за пица с италианско брашно тип 00 METRO Chef
Тесто за пица с италианско брашно тип 00 METRO Chef
Време
4-48 часа
Трудност
Средна
Брой порции
Покажи рецептата
Тесто за пица с италианско брашно 12 часа W290 Molino Grassi
Тесто за пица с италианско брашно 12 часа W290 Molino Grassi
Време
24-48 часа
Трудност
Висока
Брой порции
Покажи рецептата
Tесто за пица А Ла Романа с брашно H12 MOLINO GRASSI W290
Tесто за пица А Ла Романа с брашно H12 MOLINO GRASSI W290
Време
20 часа
Трудност
Висока
Брой порции
Покажи рецептата
Тесто за пица с брашно за пица 24 часа Molino Grassi
Тесто за пица с брашно за пица 24 часа Molino Grassi
Време
24-48 часа
Трудност
Средна
Брой порции
Покажи рецептата
Тесто за пица с италианско брашно 6 часа W200220 Molino Grassi
Тесто за пица с италианско брашно 6 часа W200220 Molino Grassi
Време
24 ч
Трудност
Средна
Брой порции
Покажи рецептата
Удобно решение за твоя бизнес
Доставка за твоя бизнес
МЕТРО ДОСТАВКИ
Поръчай онлайн от МЕТРО продуктите за твоя бизнес
Виж повече