Свински рулца с бекон и гауда на барбекю
Рецепта за свински рулца с бекон и гауда на барбекю от Габриела Цулин.

Лесна и сравнително бърза рецепта само с четири основни продукта. Подправянето само със сол засилва любимия опушен вкус, а вайс бирата е задължителният акомпанимент.
Необходими продукти
КоличествоПродукти
600г
свински врат без кост400г
пресован свински бекон250г
гаудамалдонска сол за подправяне
Начин на приготвяне
1
Посоли месото с келтска сол и начукай свинските пържоли от врат добре.
2
След това постави парчета пресован бекон и резени гауда.
3
Навий на стегнато руло и разрежи на две или три части.
4
Нанижи парчетата рула на шиш и изпечи за кратко на барбекю.
5
Поднеси със зеленчуци на скара и пивка бира.
Приятен апетит!