Свински рулца с бекон и гауда на барбекю

Рецепта за свински рулца с бекон и гауда на барбекю от Габриела Цулин.

Свински рулца с бекон и гауда на барбекю

Лесна и сравнително бърза рецепта само с четири основни продукта. Подправянето само със сол засилва любимия опушен вкус, а вайс бирата е задължителният акомпанимент.

Време40 мин
ТрудностЛесна
Брой порции4

Необходими продукти

КоличествоПродукти
600г
свински врат без кост
400г
пресован свински бекон
250г
гауда
малдонска сол за подправяне

Начин на приготвяне

1
Посоли месото с келтска сол и начукай свинските пържоли от врат добре.
2
След това постави парчета пресован бекон и резени гауда.
3
Навий на стегнато руло и разрежи на две или три части.
4
Нанижи парчетата рула на шиш и изпечи за кратко на барбекю. 
5
Поднеси със зеленчуци на скара и пивка бира.
Приятен апетит!

РЕЦЕПТА ОТ ГАБРИЕЛА ЦУЛИН

Виж още идеи и вкусни рецепти в блога на Габриела Цулин.
Виж още идеи и вкусни рецепти в блога на Габриела Цулин.
Още рецепти от Габриела