Експресни рецепти за паста и ризото
Знаем колко е важно времето за издаване на готовите порции в ресторанта, затова имаме решение за теб.

Защо замразена паста
Основното предимство на замразената паста е дългия срок на годност – 18 месеца срещу 2 дни срок на годност на прясната паста, която е приготвена със същите компоненти.Пакет прясна паста, който веднъж е размразен и отворен, трябва да се приготви в рамките на ден-два, докато пакет замразена паста Zini може да се използва на части и неизползваната част да се съхранява във фризера.Пастата се приготвя се в строго модифицирана атмосфера.Чудесно допълнение към замразената паста са замразените сосове на люспи, към които няма необходимост да се добавят допълнителни добавки.Времето за приготвяне също е от основно значение - максимум две минути срещу до 10 минути при сухата паста.