Филе от червен снапер с къри

Рецепта за филе от снапер, приготвено на тиган

Филе от червен снапер с къри

Вкусно приготвено рибно филе от червен снапер с екзотичен привкус на къри

Време30 мин
ТрудностЛесна
Брой порции4

Необходими продукти

КоличествоПродукти
600г
филе отчервен снапер
50мл
олио
60г
кромид лук
1г
чесън
30г
къри
300мл
зеленчуков бульон
150г
кисело мляко
5г
пресен кориандър или магданоз
4г
подправки (сол ичерен пипер) 

Начин на приготвяне

1
Почисти филетата от кожата и костите и ги нарежи на парчета.
2
Запържи в нагорещено олио лука и чесъна за 1-2 мин и добави кърито.
3
Намали огъня, добави рибата и посоли. Готви я 3-4 минути общо от двете страни.
4
Прибави чаша зеленчуков бульон и след това киселото мляко.
5
Кипни и остави за се вари около 2-3 мин.
6
Сервирай с листа от кориандър или магданоз.