Бисквитена торта

Рецепта за бисквитена торта със сладко от боровинки

Бисквитена торта

Бисквитената торта е любим десерт на малки и големи.

Време40 мин
ТрудностЛесна
Брой порции12

Необходими продукти

КоличествоПродукти
600г
бисквити - бели и какаови
80г
шоколадово нишесте
80г
ванилово нишесте
200г
сладко отборовинки
2л
прясно мляко

Начин на приготвяне

1
Приготви кремовете с мляко в 2 отделни съда спрямо инструкциите на опаковката.
2
Подреди потопени в мляко бисквити по дъното на тавата и ги залей с единия крем.
3
Повтори с втория вид бисквити и крем като между пластовете сложи и сладкото от боровинки.
4
Декорирай с натрошени бисквити и остави тортата да престои в хладилник за поне 2 часа.
Съвет:
Може да използваш и друг вид сладко, а за декорацията - настърган шоколад или натрошени ядки.