Бисквитена торта
Рецепта за бисквитена торта със сладко от боровинки

Бисквитената торта е любим десерт на малки и големи.
Необходими продукти
КоличествоПродукти
600г
бисквити - бели и какаови80г
шоколадово нишесте80г
ванилово нишесте200г
сладко отборовинки2л
прясно млякоНачин на приготвяне
1
Приготви кремовете с мляко в 2 отделни съда спрямо инструкциите на опаковката.
2
Подреди потопени в мляко бисквити по дъното на тавата и ги залей с единия крем.
3
Повтори с втория вид бисквити и крем като между пластовете сложи и сладкото от боровинки.
4
Декорирай с натрошени бисквити и остави тортата да престои в хладилник за поне 2 часа.
Съвет:
Може да използваш и друг вид сладко, а за декорацията - настърган шоколад или натрошени ядки.