Телешки бургер с ядки и кисели краставички
Бърза и лесна рецепта, която ще вдигне бургера на следващо ниво
Добрият бургер се познава по качественото месо, но сосът към него е детайлът, който може да го издигне до нови висоти. Виж предложението ни за бургер и как да го овкусиш.
Необходими продукти
КоличествоПродукти
140г
мляно телешко месo20г
белени фъстъци20г
горчица Hellmann’s10г
сос Уорчестър Knorr30г
майонеза Hellmann’s2филии
селски хляб30г
кисели краставички40г
печен или маринован лук30г
чери доматиНачин на приготвяне
1
Добави накълцаните ядки, горчицата и соса уорчестър към мляното месо.
2
Омеси добре и оформи кюфте.
3
Печи на скара до готовност според предпочитанията.
4
Изпечи и филиите хляб на скара или тостер, след което намажи с майонезата.
5
Постави изпеченото кюфте върху филия, след това киселите краставички, лука, чери доматите и завърши с втората филия.