Телешки бургер с ядки и кисели краставички

Бърза и лесна рецепта, която ще вдигне бургера на следващо ниво

Добрият бургер се познава по качественото месо, но сосът към него е детайлът, който може да го издигне до нови висоти. Виж предложението ни за бургер и как да го овкусиш.

Време20 мин
ТрудностЛесна
Брой порции

Необходими продукти

КоличествоПродукти
140г
мляно телешко месo
20г
белени фъстъци
20г
горчица Hellmann’s
10г
сос Уорчестър Knorr
30г
майонеза Hellmann’s
2филии
селски хляб
30г
кисели краставички
40г
печен или маринован лук
30г
чери домати

Начин на приготвяне

1
Добави накълцаните ядки, горчицата и соса уорчестър към мляното месо. 
2
Омеси добре и оформи кюфте.
3
Печи на скара до готовност според предпочитанията. 
4
Изпечи и филиите хляб на скара или тостер, след което намажи с майонезата. 
5
Постави изпеченото кюфте върху филия, след това киселите краставички, лука, чери доматите и завърши с втората филия.