Бургер от свинско месо с хрупкави зеленчуци

Бърза и лесна рецепта, която ще вдигне бургера на следващо ниво

Бургер от свинско месо с хрупкави зеленчуци

Добрият бургер се познава по качественото месо, но сосът към него е детайлът, който може да го издигне до нови висоти. Виж предложението ни за бургер и как да го овкусиш.

Време2 часа
ТрудностЛесна
Брой порции

Необходими продукти

КоличествоПродукти
150г
мляно свинско месо
3г
подправка за свинско месо Knorr
20мл
бирa
2г
бял сусам
2бр.
репички
20г
майонеза Hellmann’s
10г
барбекю сос Hellmann’s
1лист
зелена салатa
2резенчета
червен лук
2резенчета
краставица
1бр.
пълнозърнеста питка

Начин на приготвяне

1
Добави бирата и подправката за свинско месо към мляното месо.
2
Омеси добре и остави в хладилник за 1-2 часа.  
3
След това оформи кюфте и изпечи на скара до готовност според предпочитанията.  
4
Раздели питката наполовина, запечи на скара и намажи с майонезата.  
5
Постави кюфтето върху едната половина, след това нарязаните зеленчуци, залей с барбекю соса, поръси със сусам и сложи втората половина от питката.