Бургер от свинско месо с хрупкави зеленчуци
Бърза и лесна рецепта, която ще вдигне бургера на следващо ниво

Добрият бургер се познава по качественото месо, но сосът към него е детайлът, който може да го издигне до нови висоти. Виж предложението ни за бургер и как да го овкусиш.
Необходими продукти
КоличествоПродукти
150г
мляно свинско месо3г
подправка за свинско месо Knorr20мл
бирa2г
бял сусам2бр.
репички20г
майонеза Hellmann’s10г
барбекю сос Hellmann’s1лист
зелена салатa2резенчета
червен лук2резенчета
краставица1бр.
пълнозърнеста питкаНачин на приготвяне
1
Добави бирата и подправката за свинско месо към мляното месо.
2
Омеси добре и остави в хладилник за 1-2 часа.
3
След това оформи кюфте и изпечи на скара до готовност според предпочитанията.
4
Раздели питката наполовина, запечи на скара и намажи с майонезата.
5
Постави кюфтето върху едната половина, след това нарязаните зеленчуци, залей с барбекю соса, поръси със сусам и сложи втората половина от питката.