Великденска трапеза

Великденска трапеза
Заповядай на един интересен кулинарен курс в МЕТРО Академия посветен на традиционната Великденска трапеза! На 9 април. Ще научиш как да приготвиш класическите ястия, които правят празника специален и незабравим. От апетитни предястия до традиционни десерти, ще разкрием всички тънкости за перфектна Великденска трапеза.
Ще приготвим:
• Пълнено агнешко бутче с подправки
• Печени картофи с розмарин и чесън –хармонията от хрупкави картофи, подправени с чесън и ароматен розмарин е идеално допълнение към основното ни ястие.
• Няма да пропуснем и рецептите за интересни и много вкусни разядки, подходящи за празничната трапеза.
• А за финал сме подготвили авторска рецепта за торта "Великденско чудо", която ще ти даде възможността да изненадаш и впечатлиш гостите си с невероятно вкусен десерт, вдъхновен от Великден.
Очакваме те!
За повече информация: тел: +359 2 97 62 267; +359 887 50 32 19
Ниво: Професионален (подходящ за любители)
Владимир Петков
Владимир Петков се присъединява към екипа на МЕТРО Академия през април,
2024 година. През 2001 година завършва кулинарното си образованието в
„Международна школа за професионално обучение на кадри в сферата на
хотелиерството и ресторантьорството- Интерменю“. Интересите му в
кулинарията го отвеждат до редица ресторанти, в страната и чужбина, част
от тях са: „The school”, „Бар на края на Вселената“, както и водещи
ресторанти в Гърция. Има богат опит в различни направления на
кулинарното изкуство, а страстта към професията му го кара постоянно да
усъвършенства и надгражда уменията си. Шеф Петков не се страхува да
експериментира и смята, че креативността, смелостта и опитите, са едни
от най- добрите помощници в кухнята. Вярва че МЕТРО Академия, ще успее
да развива успешно пълния си потенциал и идеи, както и да подпомогне
надграждането на кулинарната сцена в страната.
