Модерни брънч рецепти
Модерни брънч рецепти
Искаш ли да впечатлиш всички със стилен брънч, който освен много вкусен е и толкова различен интересен? В нашия курс ще те научим как да комбинираш свежи съставки с нови идеи. От авокадо тост до възхитителни десерти – нашите модерни рецепти ще обогатят твоите кулинарни умения! Яйца Бенедикт, чиа пудинг с кокос и манго , салата с киноа, гриловани зеленчуци и хумус дресинг, или френски тост с ягоди и карамелен сос- ястия, които съчетават класиката с иновативни идеи.
Курсът е за всички, които обичат да експериментират в кухнята, искат да добавят нови рецепти в своя репертоар, или просто дa създават брънч ястия като професионалисти.
Не пропускай уникалната възможност да овладееш съвременните гурме брънч рецепти и да се насладиш на един незабравим ден с кулинарни вдъхновения!
За повече информация: тел: +359 2 97 62 267; +359 887 50 32 19
Ниво: Професионален (подходящ за любители)
Владимир Петков
Владимир Петков се присъединява към екипа на МЕТРО Академия през април, 2024 година. През 2001 година завършва кулинарното си образованието в „Международна школа за професионално обучение на кадри в сферата на хотелиерството и ресторантьорството- Интерменю“. Интересите му в кулинарията го отвеждат до редица ресторанти, в страната и чужбина, част от тях са: „The school”, „Бар на края на Вселената“, както и водещи ресторанти в Гърция. Има богат опит в различни направления на кулинарното изкуство, а страстта към професията му го кара постоянно да усъвършенства и надгражда уменията си. Шеф Петков не се страхува да експериментира и смята, че креативността, смелостта и опитите, са едни от най- добрите помощници в кухнята. Вярва че МЕТРО Академия, ще успее да развива успешно пълния си потенциал и идеи, както и да подпомогне надграждането на кулинарната сцена в страната.